Tıbbi cihaz taşıma

Tıbbi cihaz taşıma
Tıbbi cihazların ve çelik kasaların taşınması işlemi sırasında dikkat edilmesi gereken önemli aşamalar bulunmaktadır. Bu aşamalardan bir ya da birden fazlası eksik yapıldığında güvenli taşıma söz konusu olmamaktadır.

İstanbul çelik kasa taşıma hizmeti veren firmalardan bu konuda yardım almanız mümkündür.

  • Çelik kasanın taşınma işlemi sırasında kasanın çok iyi bir şekilde kızağa sarılması gerekir.
  • Çelik kasa taşımacılığında taşıma sırasında kullanılan kızaklar normal kızaklardan farklı olarak kasa taşımak için özel olarak üretilmiştir.
  • Kızağa sarılan kasaların kayış ile askıya alınması gerekir.
  • Bu işlemden sonra kasanın götürüleceği mesafeye ve yolun gidiş şekline balı olarak trans palet, liftli araç, makaslı trans palet ve vinç yardımı ile taşıma işlemleri gerçekleştirilir.

Yukarıda yer alan maddelerden de anlayabileceğiniz gibi çelik kasa taşıma işleminin oldukça büyük bir kısmı taşıma işi için özel olarak üretilmiş olan aletler kullanılarak yapılır.

Bu nedenle taşıma işlemini gerçekleştirecek olan ekibin tamamen eğitimli olması ve çelik kasa konusunda profesyonel olması taşıma işleminin sorunsuz bir şekilde gerçekleşebilmesi açısından son derece önemlidir.

İnsan sağlığı açısından çok kritik bir öneme sahip olan tıbbi cihazlar, hem gelişmiş olan bir teknolojinin ürünü hem de çok pahalı olmasıyla dikkat çekerler. Yerli ya da yabancı üretim olan bu materyallerin taşınması her daim büyük bir tecrübe ister. İstanbul nakliye işletmesi olan www.liftlikamyon.com ise bunu başarabilecek ve sorunsuz olarak süreci tamamlayabilecek kapasiteye sahiptir. Bunun için son derece gelişmiş donanıma sahip olan araçlarıyla; hem devlet hem de özel hastanelere hizmet vermektedirler. Kasalarının kapalı olması ve dış etkilere karşı bir koruma sunması, cihazların olası bir zarar görmesinin önüne başarılı bir şekilde geçiyor. Firma, Türkiye içinde neresi olursa olsun, bu eşyaları büyük bir dikkat ve özenle taşıma sürecini gerçekleştiriyor. Varış noktasında da aynı profesyonelliği devam ettirerek, nakliyat işlemlerini tamamlamış oluyorlar. Tüm bu süreç içinde insan gücünün minimum olarak kullanılması, her daim gelişmiş teknolojik sistemlerin tercih edilmesi çok büyük bir fırsat. Tibbi Cihaz Taşımacılığı taşıma işleminin büyük bir kısmı aletlerin yardımı ile gerçekleştirilir. Bu nedenle de taşımayı gerçekleştirecek olan ekibin aletlerin nasıl kullanıldığını bilmesi son derece önemlidir. Ekibin aletleri kullanma becerisi ve birbirleri ile olan uyumu taşıma konusunda oldukça büyük önem taşır. Bütün bu unsurlar piyano taşımacılığı için de geçerlidir.