Timsah buğulama in balık buğulama out. Savaşçı kadın avladığı timsahı hapur hupur mideye indirdi

Timsah buğulama in balık buğulama out. Savaşçı kadın avladığı timsahı hapur hupur mideye indirdi
Bir gölde fark ettiği yavru timsahı yakalayarak evine götüren kadın, kapısının önünde yanan ateşin üzerine devasa bir tencere koydu. İçine su dökerek kaynamasını bekledi. Timsahı iç organlarını bile temizlemeden içine attı. Muz yapraklarıyla buharın uçmasına engel olan kadın, bir süre sonra pullarını kazıdı. Hazırladığı sosu üzerine döken kadın, timsahı midesine indirdi.

Vahşi yaşamda hayata kalmak zaman zaman kameralara yansıyor. Göl kenarında yürüyen bir kadın, suda bir hayvanın yaptığı dalga sesini duydu. Sesin geldiği noktaya odaklanan kadın, bir kayanın arkasına gizlenmeye çalışan timsahı fark etti. Üzerindeki kıyafetlerle suya atlayan kadın, bir yüzle yarışşçısı gibi seri kulaklar atarak timsahın yanına kısa sürede ulaştı. 

Ani bir hareketle timsahı gırtlak kısmından yakalayan kadın, bir eliyle timsahı sıkıya tutarken, diğer eliyle de kulaç attı. Timsahı salına kadar götüren kadın, kürek çektikten sonra evine en yakın olan noktada yakaladığı timsahı iki omuzunun arasına alarak evine götürdü.

Hayvanı bahçesine bırakan timsah avcısı, devasa bir tencereyi evinden çıkartıp ateşin üzerine yerleştirdi. Su kaynadıktan sonra kadın, iç organlarını bile temizlemeden timsahı, suyun içine itinayla bıraktı. Buharın çıkmasına engel olmak için muz yapraklarını hayvanın üstüne güzelce örttü.

Suda haşlanan timsahı tencereden çıkaran kadın, pullarını yüzdükten sonra hazırladığı sosu itinayla üzerine döktü. Bir parça timsah etini kendine ayıran kadın, hayvanın geri kalan kısmını hasır sepetin içine koyarak köpeklerine ikram etti. Kadın avuçlarının içine aldığı timsah parçasını iştahla yerken, köpekler de dakikalar içinde timsahı midelerine indirdi. 

yenicag-timsah-1.jpg

 

yenicag-timsah-2.jpgyenicag-timsah-3.jpgyenicag-timsah-4.jpgyenicag-timsah-5.jpgyenicag-timsah-6.jpgyenicag-timsah-7.jpgyenicag-timsah-8.jpg