Fernandes Beşiktaş yönetimini bunalttı!

Fernandes Beşiktaş yönetimini bunalttı!
Fernandes Beşiktaş yönetimini bunalttı!

Portekizli futbolcu, kulüpten alacağı olan 900 bin euronun yarın akşama kadar hesabına yatırılmasını istedi. Para vaktinde ödenm

Portekizli futbolcu, kulüpten alacağı olan 900 bin euronun yarın akşama kadar hesabına yatırılmasını istedi. Para vaktinde ödenmezse hesap FIFA’da görülecek.

Haber: Recep Şeker
Beşiktaş’ta mutsuz olan ve her fırsatta gitmek istediğini dile getiren Fernandes, tekrar sorun çıkarmaya başladı. Yönetimden alacağının 900 bin eurosunu tahsil eden Portekizli oyuncu, kalan 900 bin euronun 8 Ağustos’da ödenmemesi üzerine harekete geçti. Fernandes, paranın yarın akşama kadar yatırılmaması durumunda FIFA’ya başvuracağını menajeri aracılığıyla yönetime bildirdi.

Alacaklılar kapıya dayandı!
Yıldırım Demirören döneminde yöneticilik yapan başta Cengiz Zülfikaroğlu, Metin Keçeli ve diğer yöneticilerin kulübe olan 700 bin liralık borçlarının ödenmesi istendi.  Kartal Yuvası ve bilet borçları olan yöneticilerin ayrıca deplasman masrafları için de ödemesi gereken paralar olduğu belirtildi. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran, yönetimin zor günler yaşadığını belirterek, “Sezonun ilk maçına saatler kala bu denli önemli bir sorunla uğraşmak istemezdik. Ancak çok ciddi sıkıntılarımız var” dedi.