Trabzon Üniversitesi 50 personel alacak

Trabzon Üniversitesi 50 personel alacak
Trabzon Üniversitesi en az lise mezunu olan KPSS’den 50 puan almış 50 kişiyi sınav şartı olmadan personel olarak alacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Trabzon Üniversitesi 9 unvanda 50 personel alacak. Personel alımında ikamet şartı ve sınav olmadığı belirtildi.

Adaylar başvurularını 14 Şubat 2022 tarihine kadar Trabzon Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvuru formu ve istenilen diğer belgeler ile birlikte şahsen veya posta yolu ile yapacaklardır.

PERSONEL ALIMINDA UNVAN VE SAYILAR

1 Mühendis, 1 Programcı, 1 Tekniker, 1 Teknisyen, 1 Kütüphaneci, 8 Büro Görevlisi, 12 Güvenlik Görevlisi, 3 Destek Personeli (Isıtma) ve 22 Temizlik Görevlisi alınacaktır.

Mühendis alımı için Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Elektrik Elektronik Mühendisliği lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, SQL veri tabanı yedekleme ve geri yükleme işlemleri ile sunucu depolama ve sanallaştırma mimarilerinde 2 yıl tecrübeli olmak.

Programcı alımı için Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans programlarının birinden mezun olup (Tercihen c# Asp.Net mvc mimarisinde programlama dilini bildiğini/geliştirdiğini belgelemek), YDS İngilizce D seviyesinde puan almış olmak, KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Tekniker alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Teknisyen alımı için Teknik ve Meslek Liselerinin Donanım veya Bilişim Teknolojileri bölümlerinin birinden mezun olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Kütüphaneci alımı için İlgili bölümlerden Lisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Büro Personeli alımında 4 personel için ilgili bölümlerden Lisans, 4 personel için ilgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından ilgili puan türlerinden en az 70 puan almış olmak.

Güvenlik Görevlisi alımı için İlgili bölümlerden Önlisans mezunu olmak, 35 yaşından gün almamış olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak, Erkeklerde 170 cm Kadınlarda 165 cm boyundan kısa olmamak ve Beden kitle endeksi 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak, geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 5188 sayılı Kanunun 10 uncu maddesinde yer alan şartları taşımak.

Destek Personeli (Isıtma) alımı için Lise mezunu olmak, MEB onaylı doğalgaz kalorifer ateşçiliği ve katı yakıtlı kalorifer ateşçiliği sertifikalarına (iki sertifikaya birden) sahip olmak, 35 yaşını aşmamış olmak ve 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak.

Temizlik Görevlisi alımı için Lise mezunu olmak, 2020 yılı KPSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 50 puan almış olmak, 35 yaşını aşmamış olmak, Temizlik hizmetlerinde görev yapmaya engel herhangi bir hastalığı bulunmamak.