Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Şampiyonluğun altında kimse bir şey aramasın

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu: Şampiyonluğun altında kimse bir şey aramasın
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Gelecek sezon için kamp yerimiz de hazırlık maçlarımız da transfer planımız da belli. Biz bu başarıyı bu sayede elde ettik" dedi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, kazandıkları şampiyonluğun ardından basın toplantısında konuştu.

Ağaoğlu, kendilerinin kimseyle hesabı olmadığını ve yaşadıkları şampiyonluğun altında farklı şeyler aramamaları gerektiğini söyledi.

İŞTE AĞAOĞLU''NUN SÖZLERİNDEN ÖNE ÇIKANLAR:

"Trabzonspor''un başarısında farklı şeyler aramaya gerek yok. Sadece Trabzonspor''un yaptıklarını yapın, siz de başarılı olursunuz. Bizim önümüzdeki sene de kamp, hazırlık maçları, transfer planımız hepsi belli. Hepsi hazır."

"Benim ağzımdan ''Şampiyonuz'' cümlesi hiç çıkmadı. Sporun temel prensibi rakibe saygıdır. Geldiğimiz zamanki durumu hatırlayın. Ekonomik olarak iflasın eşiğine gelmiş kulüp. Sürdürülebilir başarı için idari ve finansal yapı sağlam olmalı"

Taraftarlardan bir şey rica etmiştik, mücadeleye inancı bıraktığınız anda her şeyi kaybedersiniz. Trabzonspor artık o Trabzonspor değil. Trabzonspor güçlü rakipleri de olsun isteyen bir takım artık. Bu rekabet bizi de yükseltir.

Geldiğimiz zamanki durumu hatırlayın. Ekonomik olarak iflasın eşiğine gelmiş kulüp. Sürdürülebilir başarı için idari ve finansal yapı sağlam olmalı.

32 senedir Trabzonspor’da yöneticilik yaptım. Hiçbir süreçte hocasına karşı bu kadar saygılı, hoca futbolcu uyumluluğunun üst düzey olduğu bir sezon yaşamadım. Hocamıza teşekkür ediyorum. Bütün bunların hepsi Abdullah Avcı’nın kişiliğinde vücut bulmuş öğeler.

"İnsanlar bugün hak, hukuktan bahsediyor ama 35 senedir futbol aleminin içerisindeyim. Bu sene hiç konuşmadım. Konuşursam, anlatacak çok şeyim var. Bir daha bizi asla o topun içerisine çekemezler.

İlgili Haberler