Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trabzonspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Trabzonspor, Süper Lig'in 15.haftasında evinde Galatasaray'ı ağırlayacak. Dev maç öncesi futbolseverler maça dair ayrıntıları merak ediyor. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda ve muhtemel 11'ler nasıl? İşte detaylar...

Süper Lig'in 15.haftasında dev heyecan

Süper Lig'in 15.haftası dev bir maça sahne olacak. Trabzonspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bugün Medical Park'ta oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. Müsabakada hakem Halil Umut Meler düdük çalacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Maçın pozisyon ve skor takibi ise yenicaggazetesi.com.tr'de olacak.

Ligde geride kalan 14 haftada 1 haftayı bay geçen sarı-kırmızılı ekip, 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Ligde 26 puan toplayan Fatih Terim'in öğrencileri, birer maçı fazla olan lider Aytemiz Alanyaspor'un 1 puan ile gerisinde, üçüncü Fenerbahçe'nin ise averajla önünde 2. sırada bulunuyor.

Yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde çıkışa geçen bordo-mavili takım ise ligde beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 yenilgi yaşadı. Haftaya 20 puanla giren Karadeniz temsilcisi, Fatih Karagümrük ve Yeni Malatyaspor'un averajla gerisinde 9. sırada yer aldı.

TERİM KULÜBEDE YOK

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, takımının başında maça çıkamayacak. 

Ligin 13. haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük ile yapılan ve 2-1 kaybedilen maçta doğrudan kırmızı kart gören Terim'e Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 5 maç ceza verdi. Maça yardımcı antrenör Levent Şahin çıkacak.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan ve bir süredir takımdan ayrı çalışan Ryan Babel'in yanı sıra korona virüsle ilgili izolasyon, tedavi ve takip süreci devam eden iki futbolcu da kadroda yer almayacak.

Tedavisine devam edilen Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro Etebo da görev yapamayacak.

TRABZONSPOR'DA 3 OYUNCU YOK

Trabzonspor'da kadro dışı bırakılan Fousseni Diabate, Bilal Başacıkoğlu ve Stiven Plaza dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Öte yandan Trabzonspor'a ikinci bir kötü haber de Abdülkadir Ömür'den geldi. Başarılı oyuncunun ikinci korona virüs testi de pozitif çıktı. Abdülkadir yarınki Galatasaray maçında oynayamayacak.

Ekuban için ise son dakikaya kadar beklenecek ancak yıldız oyuncunun oynama ihtimalinin az olduğu öğrenildi.

İŞTE MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Flavio, Baker, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny

Galatasaray: Okan Kocuk, Elabdellaoui, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Belhanda, Arda Turan, Feghouli, Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan