Abdullah Avcı'dan flaş açıklamalar

Abdullah Avcı'dan flaş açıklamalar
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor'u 2-0 yendikleri maçtan sonra açıklamalarda bulundu

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, İstanbulspor''u 2-0 yendikleri sezonun ilk maçından sonra konuştu. Avcı, şunları söyledi:

"Sezonun ilk maçları zor maçlardır. Yorucu bir sezondan geçtik, geçen hafta kupa aldık. Kazanabilmek önemliydi. Oyunun inişleri çıkışları oldu. Bazen oyunda daha dominant olmamız gerekiyor. Rakip 5''li başladı, sonra 4''lüye döndü. Hem çıktığı takımlarıyla devam ediyorlar hem de belli bir oyun planları var. 

Duran toplara çalışmıştık. Oyuncularımdan gayet memnunum. Çok iyi niyetli bir şekilde istediklerimizi yapmaya çalışıyorlar. İçerideki maçtan sonra Şampiyonlar Ligi gibi en büyük hedeflerimizden birisi var. Cuma günü içeride oynayacağımız maçta taraftarlarımızdan bizlere destek olmalarını rica ediyorum. Burada da buraya gelmeleri bir cuma günü bizi mutlu etti. 

Benim için İstanbulspor''un ayrı yeri var. Bugün Abdullah Avcı piyasada varsa İstanbulspor''un emeği çok fazla. Yeni sezon hayırlı olsun. 

Bizim analizlerimiz var. Antrenmanlarımızın son günlerini buna ayırıyoruz. Bugün 2 tane duran toplarda gol attık. Bazen finalde istediğimizi yapamadık. Bildiğimiz bazı şeyler vardı onu yapmaya çalışıyoruz. Oyuncularımızı tebrik ediyorum. İyi bir galibiyet aldık. Güzel bir hikaye daha yazıyoruz, bu güzel hikayeyi yazmak için taraftarlarımıza ihtiyacımız var."

İlgili Haberler