Trabzonspor'da flaş ayrılık

Trabzonspor'da flaş ayrılık

Trabzonspor’un kadın futbol takımında, sezon başından beri görev yapan Abdülkadir Aslan’ın, teknik direktörlük görevine son verildi.

Turgay Beşyıldız-YENİÇAĞ

16 kulübün mücadele ettiği Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde, tamamlanan 8’nci hafta sonunda; 1 beraberlik, 2 galibiyet, 5 ‘de mağlubiyet alarak, ligdeki puan cetvelinde 7 puanla 11. sıraya yerleşen Bordo Mavililer, tehlikeli bölgeye düşmeden teknik adam değişikliği yaptı.

Trendyol Süper Lig’deki Trabzonspor’da olduğu gibi, Kadın Futbol Takımı’nda da 8. hafta sonunda teknik adamları 61 yaşındaki Abdülkadir Aslan’ın görevine son verildi.

Son karşılaşmasında, İstanbul deplasmanında Beşiktaş’a 6-1’ lik skorla farklı mağlup olan Trabzonspor’da, teknik heyet ile ipler koptu.

Kadın Futbol Takımı’nın yeni teknik direktörlüğüne, Trabzonspor Yönetim Kurulu’nun aldığı karar gereği, Kadın Futbol Takımı’nın yeni teknik sorumluluğuna, Trabzonlu teknik adamlardan Gürkan Çavdar getirildi.

Bordo Mavililerin, bu hafta kendi evinde Amed Sportif Faliyetler takımıyla yapacağı karşılaşmaya, takımı 49 yaşındaki Gürken Çavdar nezaretinde hazırlanacak.
Aynı zamanda Spor Akademisi mezunu olan Çavdar, daha önceki yıllarda da Trabzon İdmanocağı ve Trabzonspor’un Kadın Futbol Takım’larında görev yapmıştı.
Çavdar, kısa bir süreden beri teknik adam olarak boştaydı. Bir okuldaki beden eğitimi öğretmenliği görevini sürdürüyordu.
Görevine son verilen Trabzonlu teknik adam Abdülkadir Aslan’ın ise, kulübün bünyesinde kalarak, bundan böyle Kadın Futbol Takımı için, İzleme komitesinde görev yapacağı öğrenildi.

whatsapp-image-2023-10-24-at-17-37-50.jpeg

whatsapp-image-2023-10-24-at-17-39-54.jpeg