DEHŞET! Bebeği arabasında vurdular

DEHŞET! Bebeği arabasında vurdular
DEHŞET! Bebeği arabasında vurdular

ABD’de vahşet sınır tanımıyor. Bir yaşındaki bebeği arabasının içinde öldüren gözü dönmüş saldırganlar, New York kentini a

ABD’de vahşet sınır tanımıyor. Bir yaşındaki bebeği arabasının içinde öldüren gözü dönmüş saldırganlar, New York kentini ayağa kaldırdı.

 

Asıl hedef babası mıydı?
Amerika Birleşik Devletleri’nde New York polisi bebek arabasında bulunan bir bebeği silahla vurup öldüren bir adamı arıyor. Bir yaşındaki Antiq Hennis, pazar gecesi şehrin Brooklyn bölgesinde bulunan Brownsville semtinde sokakta öldürüldü. Emniyet müdürü Raymond Kelly, asıl hedefin çocuğun babası olduğunu söyledi. Ailesiyle beraber hastaneye götürülen bebek, yüzünün sol tarafına aldığı kurşun nedeniyle hayatını kaybetti. Olayın ardından New York polisi seferber olarak, tüm kentte geniş çaplı bir araştırma başlattı.

 

“Aptalca hata” dedi
Polisin araştırmasında öncelikli hedef olarak, öldürülen çocuğun babasının olası düşmanları var. Baba ise, üzüntü ve çaresizlik içinde ayakta kalmaya çalışıyor. New York Post gazetesine konuşan görgü tanığı Gina Gamboa, “3 veya 4 el silah sesi duydum. Bebek arabasının yanında bir adam ’Oğlum vuruldu! Oğlum vuruldu!’diye bağırıyordu. Çılgına dönmüştü” dedi. New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg cinayetin “aile, toplum ve şehir için trajedi” olduğunu söyledi. Olay, tüm New York’ta tepkiyle karşılandı.