Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun tribünlere attığı çiçekler

Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'nun tribünlere attığı çiçekler

CEVAT KOL / Yeniçağ

Çünkü, Ağaoğlu ve Avcı’nın üretim ve gençlere yönelik söylemleri sadece tribüne çiçek atmaktan ibarettir. Bugüne kadar yaşı geçmiş, tecrübeli ve hazır oyuncuları tercih ettiler. Alınan yabancılara bakın anlarsınız. Alt yapı ile birlikte 4 yılda A takım kadrosuna 4 düzine genç oyuncu katıldı. Ortada 4 oyuncu yok.

Gelelim Nwakaeme konusuna; 4 yıl önce İsrail takımından alındığında herkes tepki göstermişti. İmza töreninde sadece transferde aktif rol oynayan dönemin Asbaşkanı Hayrettin Hacısalioğlu yer aldı. Şimdiki gibi Başkan gençlerle bile imza masasına oturmazdı! Mağdur edebiyatı yapılıp kamufle edildi. Gelinen noktada yıldız oldu. Futbolda hayatının baharını yaşadı. Emeklilik yaşında bile itibar gördü..

Altını kalın çizgiyle çizerek söyleyeyim; Trabzonspor yönetimi alıp yıldız yaptığı Tony Nwakame konusunda yüzde yüz haklı. Türk Menajeri ve eski bir Trabzonspor yöneticisi bu oyuncu üzerinden algı oluşturup yüksek fiyatla kulübe satmaya çalışmıştır. Kimin ne niyeti var orasını bilemem! Kulübü seven Tony Nwakaeme’ye yakın olan insanlar üstelik “Trabzonsporluyum” diyorsa indirim yaptırmaz mı? Kulübe yardımcı olmaz mı? Başkan Ahmet Ağaoğlu bu kurnazlığı görünce lig sonuna kadar işi sürüncemede bırakıp şampiyonluğa sekte vurmamak için “sorun yok” demiştir. Türk Menajeri Deniz Türker ile en az 5 kez konuştum, “ imza garanti” dedi. Gelinen nokta burası.
Trabzonspor’u çok sevdiğini söyleyen Nevzat Kaya, “Trabzonspor’dan başka bir yere gitmez” dedi.
Sonuç; Nwakaeme uçtu.
Bravo Ağaoğlu, fırsatçılara izin vermedi..

Yazarın Diğer Yazıları