Aysal fırtınası

Aysal fırtınası
Aysal fırtınası

Sarı-kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, mevcut yönetimden birçok isimle kesin olarak yollarını ayırma kararı aldı. Kendi çalı

Sarı-kırmızılı kulübün patronu Ünal Aysal, mevcut yönetimden birçok isimle kesin olarak yollarını ayırma kararı aldı. Kendi çalışma ilkelerine uygun kişilerle yola devam etmek isteyen başkanın, yakın çevresine “Galatasaray’ı başkan yönetir” dediği belirtildi

 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, kolları sıvadı ve kendi ilke ve çalışma prensiplerine bağlı olan bir yönetim oluşturmak için düğmeye bastı. Liste çalışmalarına  start veren Aysal, Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Semih Haznedaroğlu, Ahmet Ocaklı, Mete Başol, Ali Gürsoy ve Celal Gürcan ile yollarını kesin olarak ayırma kararı aldı. Aysal;  Sedat Doğan, Emir Sarıgül, Mehmet Cibara, Adnan Nas ve Aka Gündüz Özdemir ile ise yola devam edecek.

 

Ali Sabancı sürprizi

 

Zeynel Abidin Erdem, Erkut Soyak gibi işadamlarını listesine alacak olan Ünal Aysal’ın Ali Sabancı’yı da büyük oranda ikna ettiği öğrenildi. Aysal, Oğuz Altay ve İsmail Sarıkaya’yı ise kendisine yapılan tüm baskılara rağmen veto etti. Seçime tek liste olarak girmesine kesin gözüyle bakılan başkanın yakın çevresine “Galatasaray’ı başkan yönetir. Büyük kulüpte işler ciddi olarak ve sistemli bir şekilde yürütülür” dediği öğrenildi.

 

Paniğe gerek yok

 

Basında yer alan “Kongre haberleri nedeniyle Galatasaray’da başta transfer olmak üzere birçok şey aksayacak. Teknik direktör Fatih Terim, tedirgin” şeklindeki haberlere de gönderme yapan Aysal şunları söyledi: “Galatasaray’da hiçbir şey aksamaz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Aceleye gerek yok. Transfer sezonu daha yeni başlıyor. Dünya çapında 2-3 yıldız alacağız. Galatasaray, yeni dönemde her zamankinden daha güçlü ve emin adımlarla yürüyecek.”