TRT'de Muazzez Ersoy vur patlasın çal oynasın yaptı. Hani yas vardı? Gazze için Cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerini ertelemişti

TRT'de Muazzez Ersoy vur patlasın çal oynasın yaptı. Hani yas vardı? Gazze için Cumhuriyetin 100. yılı etkinliklerini ertelemişti
İsrail-Filistin çatışmalarını gerekçe göstererek, Cumhuriyetin 100. yıl etkinliklerini erteleme kararı alan TRT'de, Muazzez Ersoy'un vur patlasın çal oynasın şarkıları söylediği anlar gündem oldu.

TRT’nin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda, Cumhuriyetin 100. yılına özel düzenlenecek etkinlikleri, “Gazze’deki insanlık dramı” nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

TRT’den yapılan açıklamada, “TRT, Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları çerçevesinde düzenleyeceği ve tüm hazırlıkları biten eğlence odaklı konser ve gösterileri, Gazze’de yaşanan endişe verici insanlık dramı nedeniyle ileri bir tarihe erteledi” ifadelerine yer verilmişti.

Ertelenen konser, gösteri ve diğer etkinliklerin gerçekleştirileceği tarihlerin daha sonra açıklanacağının belirtilmesi dikkat çekmişti.

TRT MÜZİK GAZZE’Yİ ‘UNUTTU’

“Gazze” gerekçe gösterilerek alınan karar tepkilere yol açarken TRT, dün akşam ise ‘vur patlasın çal oynasın’ görüntülerle gündeme geldi.

TRT Müzik'te Muazzez Ersoy'un şarkı söylediği anlar yayımlandı.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

aa.png

bb.png

c.png

dd.png

ee.png

ff.png

İlgili Haberler