TRT'yi basan sivil FETÖ'cüler CEO çıktı!

TRT'yi basan sivil FETÖ'cüler CEO çıktı!
15 Temmuz'da TRT'yi basan darbecilerin yayını kesmesi için getirdiği ve sabah kaçarken görüntülenen 3 teröristin kimlikleri belirlendi.

Yayınları kesmek için darbecilere eşlik eden bu 3 isim çok önemli firmalara bilişim desteği veren şirketlerin üst düzey yöneticileri olduğu ortaya çıktı.

Supercom Firması sahibi ve Sürat Teknoloji Genel Müdürü Harun Şahin, Supercom Firması CEO'su Seyfullah Genç, Sürat Teknoloji bilişim uzmanı Niyazi Şanlı o gece TRT yayınını kesmek için gelen ekipteydi.

MOBESE'LER FETÖ'CÜ ŞİRKETİN ELİNDEYMİŞ

Supercom firmasının internet sitesindeki referanslarımız bölümünde çok sayıda şirkete bilişim desteği verdiği görülüyor. İstanbul Emniyeti'nin MOBESE hizmeti de Kaynak Holding bünyesindeki Sürat Teknoloji tarafından sağlanmıştı.

BİLİŞİMCİLERİ KERİME KUMAŞ TRT'YE GETİRMİŞTİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, darbe girişimi gecesi TRT yayınına müdahale etmekle görevlendirilen 5 bilişimciyi gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen bilişimciler tutuklanırken, zanlıların Ümraniye'de bir örgüt evinden alınmaları, Darbeci üstteğmen Kerime Kumaş’ın kullandığı helikopterle Vodafone Arena'ya getirilmeleri ve TRT'den kaçışları kameralara yansımıştı.