TS FB canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz Bein Sports 1 canlı maç izle

TS FB canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe şifresiz Bein Sports 1 canlı maç izle
TS FB canlı izle! Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı izle linki merak edilmekte. Süper Lig 9. hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya. İşte, FB TS şifresiz canlı izle!

Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz Bein Sports 1 canlı izlemek için siyah beyazlı taraftarlar arayış içerisine girdi. Son şampiyon Trabzonspor, Süper Lig’de 9. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor Fatih Terim Stadyumu''nda konuk olacağı Trabzonspori devirmek istiyor. Siyah beyazlı taraftarlar Trabzonspor Fenerbahçe maçı şifresiz canlı yayın linklerini merak ediyor.

Süper Lig’de ilk hafta maçında Trabzonspor ile Fenerbahçe takımları 17 Ekim 2021 Cumartesi akşamında karşı karşıya gelecekler. Trabzonspor Fenerbahçe maçı saat 19.00’dan itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Digiturk aboneleri Bein Sports 1 kanalı üzerinden Trabzonspor Fenerbahçe maçını şifresiz olarak canlı izleyebilecekler.

Abdullah Avcı yönetiminde Konyaspor ile beraber Süper Lig’in tek namağlup takımı olan Trabzonspor; Konyaspor ve Alanyaspor maçlarında kaybettiği 4 puan sonunda geçen hafta Kayserispor’u deplasmanda 2-1 devirerek topladığı 18 puanla 2. sırada yer aldı.

Başakşehir’e karşı 2-0 yenildikten sonra aynı skorlarla deplasmanda Hatayspor’u, sahasında ise Giresunspor ve Kasımpaşa’yı 2-1 ile geçen Fenerbahçe topladığı 19 puanla zirvede yer almayı başardı.

Şu ana kadar her iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe’nin rakibi Trabzonspor’a 50-41 üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon ligde oynanan maçları Fenerbahçe 3-1 ve 1-0 kazanmıştı.

3'' GOL! Ferdi''nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Valencia, şut açısını bulmak isterken Berat araya girdi. Seken topla buluşan Rossi, yerden şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

FENERBAHÇE: Altay, Min-Jae Kim, Szalai, Novak, Osayi-Samuel, Gustavo, Crespo, Ferdi, Mesut, Valencia, Rossi.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Vitor Hugo, Denswil, Berat, Abdülkadir Ömür, Gervinho, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny.