Tuchel - Conte kavgasına verilen ceza belli oldu

Tuchel - Conte kavgasına verilen ceza belli oldu
Premier Lig’de Chelsea ile Tottenham arasında oynanan maç sırasında ve sonunda Antonio Conte ile Thomas Tuchel arasında kavga çıkmıştı. İki teknik adam için ceza verildi.

İngiltere Premier Lig’de Chelsea ile Tottenham arasında oynanan ve 2-2 sona eren karşılaşmada iki takımın teknik direktörleri Thomas Tuchel ve Antonio Conte arasında yaşanan kavga dünya basınının günlerce manşetlerini süsledi. 

PARA CEZASI KARARI VERİLDİ
Maçın sonunda yaşanan el sıkışma tartışmasında iki teknik direktör kırmızı kart görmesinin ardından İngiltere Futbol Federasyonu (FA) Conte ve Tuchel''e verilen cezaları açıkladı.

Maç sonrası Conte''nin elini çeken Thomas Tuchel''e bir maç men ve 35 bin Sterlin para cezası verildi. Antonio Conte ise 15 bin Sterlin para cezasına çarptırıldı. 

''''BİRAZ GERİLDİK''''
Tartışmanın ardından Thomas Tuchel  "Henüz Conte ile konuşmadım ama içimde ona karşı kötü bir his yok. Takımlarımız için savaştık ve böyle şeyler oluyor. Her yönden çok zorlu ve yoğun bir karşılaşmaydı. İki yedek kulübesi birbirine çok yakın ve bu yüzden biraz gerildik" ifadelerinde bulunmuştu.

''''SENİ GÖRMEDİĞİM İÇİN ŞANSLISIN''''
Antonio Conte sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Chelsea’nin ikinci golünün ardından sevinç gösterisi yapan Thomas Tuchel’in önünden koştuğunu görmediğini belirterek, "Seni görmediğim için şanslısın. Çelme takıp düşürseydim bunu fazlasıyla hak etmiş olurdun" dedi.

 

İlgili Haberler