Türk Hava Kurumu 44 taşınmazını satışa çıkardı

Türk Hava Kurumu 44 taşınmazını satışa çıkardı
Türk Hava Kurumu, 44 gayrimenkulünü satışa çıkardı. Dört tanesi hisseli olan taşınmazların asgari bedelleri 11 milyon TL ile 10 bin TL arasında değişiyor.

Yangın söndürme uçaklarıyla gündeme gelmişti

ANKA''da yer alan habere göre, Resmi Gazete''de bugün yayımlanan ilanda, Türk Hava Kurumu''nn dört tanesi hisseli olan 44 gayrimenkulünü açık artırma ile satışa çıkardığı ortaya çıktı.

FARKLI İLLERDE 44 TAŞINMAZ

İlana göre, Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Antalya, Burdur, Çanakkale, Çorum, Denizli, Edirne, Erzurum, İzmir, Kırklareli, Kocaeli, Muğla, Niğde, Tekirdağ, Aksaray ve Yalova''da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

AÇIK ARTIRMA USÜLÜ İLE YAPILACAK

Aralarında bina, daire, arsa ve tarlaların bulunduğu 44 taşınmazın satışı 18 Ağustos çarşamba günü açık artırma usulü ile yapılacak. İstekliler, tekliflerini sistemde belirtilen süre sona ermeden, www.winvestate.com internet adresindeki e-Teklif Sistemi üzerinden verebilecek.

Dört tanesi hisseli olan taşınmazların asgari bedelleri 11 milyon TL ile 10 bin TL arasında değişiyor.

TEKNİSYENLER İŞTEN ÇIKARILMIŞTI

Yaz aylarının gelmesiyle beraber Türkiye’nin çeşitli yerlerinden hemen hemen her gün yangın haberleri gelirken kayyum atanan Türk Hava Kurumu''nun (THK), yangın söndürme uçakları pilotları ile teknisyenlerini işten çıkardığı ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler