Türk polisi bugün bambaşka bir görev için yola çıktı

Türk polisi bugün bambaşka bir görev için yola çıktı
Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yılı nedeniyle Adana'da polis ağabeylerini ziyaret eden Down Sendromu özelliğine sahip çocuklar, operasyon araçlarıyla kenti turladı, polis ağabeylerine şiir okudu.

Türk polisi bugün bambaşka bir görev için yola çıktı

Türk Polis Teşkilatı''nın 176. yılı tüm yurtta büyük coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü törenleri Adana''da da gerçekleştirildi. Kentte yaşayan bir grup engelli çocuk, aileleriyle birlikte Türk Polis Teşkilatı’nın 176’ncı yılı dolayısıyla polislere ziyarette bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasının bahçesinde polislerle bir araya gelen çocuklar, çeşitli şubelerin araçlarına binerek anons yaptı, siren çaldı.

"ONLAR HER ZAMAN BİZLERLE BİRLİKTE" 

Engelli çocuklar ayrıca polislere hitaben şiirler okudu. İl Emniyet Müdürü Doğan İnci de çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirip, onlara hediyeler verdi. Emniyet Müdürü İnci, engelli çocukların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Onlar her zaman bizlerle birlikte. Hayatı kolaylaştırmak için onlarla beraberiz. Türk Polis Teşkilatı olarak bize düşen bu çocukların yanında olmak. Bizler onlarla birlikteyiz. İyi ki varlar” diye konuştu.

Daha sonra polisler, operasyonlarda kullandığı araçlara bu kez çocuklarla binip, kentte tur attı.

İlgili Haberler