Türkiye - Letonya maçının biletleri karaborsaya düştü

Türkiye - Letonya maçının biletleri karaborsaya düştü
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu üçüncü maçında oynanacak olan Türkiye-Letonya maçının biletlerinin bugün saat 15.00 itibarıyla satışa çıkacağı duyurulmuştu. Ancak aradan geçen 2 saati aşkın bir süreye rağmen biletler satışa çıkmadığı görüldü. Konuyla ilgili PASSO sitesinden bir duyuru geldi.

AA''da yer alan habere göre, A Milli Futbol Takımı''nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu''nda yarın yapacağı ve yüzde 15 seyirci alınacak Letonya maçının biletleri bugün saat 15''te satışa çıkması bekleniyordu. Ancak internet sitesinden biletlerle ilgili bir satışın olmadığı görüldü.

"BİLGİ BEKLENMEKTEDİR"

Biletlerin satışa sunulacağı PASSO''nun internet sitesinden yapılan duyuruda, "Türkiye-Letonya karşılaşmasının bilet satışları ve stadyuma alınacak seyirci kapasitesi ile Türkiye Futbol Federasyonu''nun yetkili merciler ile görüşmeleri devam etmektedir. Bilet satışları için Türkiye Futbol Federasyonu''ndan bilgi beklenmektedir" ifadelerini yer verildi.

Henüz satışa çıkarılamayan biletlerin bazı internet siteleri üzerinden karaborsaya düştüğü görülürken,  25 ve 50 TL olarak açıklanan biletlerin 4 bin TL''ye kadar satışa konulduğu ortaya çıktı.

Ayrıca bir Twitter kullanıcısının attığı "Türkiye - Letonya maçı için çalışanına bilet ayıran şirket gibi şirket" tweeti bilet bulmaya çalışan sporseverlerin tepkisine neden oldu.

FEDERASYON AÇIKLAMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, "A Milli Takımımızın Letonya ile 30 Mart Salı günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu maçının biletleri bugün saat 15.00’te satışa çıkıyor. Stadyumun yüzde 15 kapasitesi oranında satışa sunulacak biletler, sadece www.passo.com.tr internet sitesi üzerinden alınabilecek. Bilet alacak her taraftar için HES kodu zorunluluğu bulunuyor. Bir kişi, her bilet için ilgili kişilerin kimlik bilgileri ve HES kodları ile en fazla 5 bilet alabilecek. Türkiye-Letonya maçının bilet fiyatları 25 ve 50 TL olarak belirlendi." denilmişti.

 

 

İlgili Haberler