Türkiye Ulusal Ajansı 8 memur alacak

Türkiye Ulusal Ajansı 8 memur alacak
İŞKUR'un web sitesinde yer alan ilana göre; Türkiye Ulusal Ajansı bünyesinde sözleşmeli iki farklı unvanda en az lise mezunu 8 memur alımı yapılacak.

Türkiye Ulusal Ajansı, T.C. Dışişleri Bakanlığına bağlı Avrupa Birliği Başkanlığının ilgili kuruluşu Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı “Türkiye Ulusal Ajansı” bünyesinde 2 erkek Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile 2’si engelli olmak üzere 8 Destek Personeli (Hizmetli) alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı şartları

En az lise mezunu olmak, KPSS’den en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, Güvenlik görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, Vardiyalı çalışmaya engel durumu bulunmamak gerekiyor.

Engelli Destek Personeli (Hizmetli) alımı şartları

En az lise mezunu olmak, EKPSS puanına sahip olmak gerekiyor.

Destek Personeli (Hizmetli) alımı şartları
En az lise mezunu olmak, KPSS’den tüm mezuniyetler için en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Temizlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri durumu bulunmamak gerekiyor.

Destek Personeli (Hizmetli) alımı şartları

En az lise mezunu olmak, KPSS’den en az 60 ve üzeri puan almış olmak, Teknik eğitim veren lise veya üniversitelerin  (lisans/önlisans) Elektrik, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri, Endüstriyel Elektronik, İklimlendirme-Soğutma, Soğutma Tesisatçılığı, Soğutma Tesisatı, Soğutma ve Havalandırma, İklimlendirme Teknolojisi, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi, Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Tesisat Teknolojisi, Yapı Tesisat Teknolojisi bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

AB Eğitim ve Gençlik Programlan Merkezi başvuru süreci

Başvurular 14 Şubat’a kadar AB Eğitim ve Gençlik Programlan Merkezi’nin online başvuru ekranı üzerinden hemen yapılabilir.