Türkiye'de koronadan en genç ölüm: İkiz kardeşi karantinada aile cenazeye bile gidemedi

Türkiye'de koronadan en genç ölüm: İkiz kardeşi karantinada aile cenazeye bile gidemedi
Türkiye'de koronadan dolayı meydana gelen en genç ölüm yaşandı. Elazığ'da korona nedeniyle 15 yaşındaki Osman Koç hayatını kaybetti. Kronik rahatsızlığıda olduğu belirtilen Koç'un ikiz kardeşi ve annesi karantinadan dolayı cenazeye katılamadı.

Karakoçan ilçesine bağlı Sarıcan beldesinde yaşayan ve kronik rahatsızlığı bulunan lise öğrencisi Osman Koç'a, korona virüs belirtileri gösterince kovid-19 testi yapıldı. Test sonucu pozitif çıkan Koç, Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde korona virüs tedavisine alındı.

İkiz kardeşi Hasret ve annesi Muhlise Koç da karantinaya alındı. Bütün müdahalelere rağmen tedaviye yanıt vermeyen Koç, dün gece hayatını kaybetti.

ikizleri-koronavirus-ayirdi-karantinadaki-aile-cenazeye-gidemedi-6318-dhaphoto1.jpg

Sarıcan'da toprağa verilen Koç'un ailesi, karantinada olduğu için cenaze törenine katılamadı. Osman Koç'un ölümü, ilçe halkını üzerken, karantinadaki ailenin durumu sağlık ekiplerince sürekli kontrol ediliyor. 

ikizleri-koronavirus-ayirdi-karantinadaki-aile-cenazeye-gidemedi-6318-dhaphoto2.jpgikizleri-koronavirus-ayirdi-karantinadaki-aile-cenazeye-gidemedi-6318-dhaphoto4.jpg