Kadın turisti eliyle taciz etti. Türkiye'yi rezil etti. Kadın turist çekip paylaştı

Kadın turisti eliyle taciz etti. Türkiye'yi rezil etti. Kadın turist çekip paylaştı
Türkiye'ye tatil yapmak için gelen TikTok kullanıcısı kadın, bir erkek tarafından taciz edildiği görüntüleri paylaştı. Videoda turist kadın ısrarla "hayır" demesine rağmen erkek sözlü tacizine devam etti. Kullanıcıların bir kısmı kadının "şov yaptığını, bu durumun kadının hoşuna gittiğini" savunurken diğer kısım görüntülerden rahatsız oldu.

Her geçen gün bir taciz olayıyla yüzleşsek de maalesef günümüzün acı gerçeği bitmiyor. Bu kez mağdur olan kişi bir kadın turist oldu.

TikTok kullanıcısı olan bir kadın turist, tatile geldiği Türkiye’de bir erkek tarafından tacize uğradığı anları videoya alarak sosyal medya hesabından paylaştı. 

Videoya bakıldığında kadın turist, kendini rahatsız eden adama ısrarla ‘hayır’ diyor. Ancak buna rağmen erkek ısrarından vazgeçmiyor ve kadının üstüne doğru gitmeye devam ediyor. Görüntüler oldukça rahatsız ediciyken, videoyu gören kullanıcılar videoyu yorum yağmuruna tuttu. Twitter ikiye bölündü. Bazı kullanıcılar, videoda kadın turistin neden gülerek hayır dediğini eleştiriyor. Buna karşılık olarak ise başka bir kullanıcı, ‘hayır’ demenin yeterli olacağını ifade ederek kadının haksız çıkarılmasına engel oluyor.

İşte o yorumlardan bazıları:

İlgili Haberler