Türkiye'de üretilen yeni Clio'nun fiyatı belli oldu

Türkiye'de üretilen yeni Clio'nun fiyatı belli oldu
5 nesildir otomotiv sektörünün zirvesinde olan Clio Türkiye'de yenilendi. Kendi klasmanında en çok tercih edilen otomobillerden olan yeni Renault Clio'nun iki farklı motor seçeneği ile çıkacağı ifade edildi.

Renault Clio yenilerek Eylül ayında yollara çıkmaya başladı.

Türkiye’de üretilen ve OYAK Renault Fabrikaları’nda 3.4 milyon adetlik üretimi aşan Renault Clio, günümüzde B-HB segmentinde satılan her iki araçtan biri olarak öne çıkıyor.

İki farklı motor seçeneğiyle sunulacak olan Clio'nun TCe 90 bg x-tronic seçeneği 1.023.900 TL, merakla beklenen E-Tech full hybrid 145 bg seçeneği ise 1.248.900 TL'lik fiyatla satışa sunuluyor.

lkjvejvjck.png

Renault CEO’su Fabrice Cambolive “Dünyanın en çok satan Fransız otomobili her zaman başarılı bir model oldu. OYAK ile başarılı iş birliğimizin sonuçlarından biri olarak Türkiye, Clio için en büyük ikinci pazar konumunda yer alıyor. Bu vesileyle OYAK yönetimine teşekkürlerimi sunarım. Yeni Clio, yeni ve etkileyici ön cephesi ve daha sportif Esprit Alpine donanım seçeneğiyle, modern bir karakter sergiliyor. Bursa OYAK Renault fabrikalarında üretilen segmentinin lider modeli Clio, yenilenen tasarım ve donanım özellikleriyle Türk kullanıcıların daha da beğenisini kazanacak” dedi.

Renault Markası Tasarımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Gilles Vidal, “Renault Clio, tüm dünyada gerçek bir aşk hikayesi. Biz de bu hikâyenin ikonunu bir sonraki seviyeye taşımak ve temel değerlerini koruyarak daha teknolojik bir tasarımla, insan unsurunu da ön planda tutarak geleceğe taşıma fikriyle hareket ettik. Yeni Clio, cömert şekillerin ve keskin çizgilerin başarılı bir birleşimi” dedi.

lkjgrkjh.png