Dev kayayı yuvarlayan defineci altınları avuçladı

Dev kayayı yuvarlayan defineci altınları avuçladı
Sosyal medyada define macerasını paylaşan bir vatandaş, yuvarlak bir taşı halat yardımıyla bulunduğu yerden yuvarladı. Taşın altında ufak bir küp dolusu altın bulan defineci sevincini yanında getirdiği "Koki" adlı köpeğiyle paylaştı.

Türkiye'nin birçok şehrinden çıkartılıyor

Türkiye''de en çok merak edilen aktivitelerin başında gelen ancak izinsiz gerçekleştirilmesi durumunda soruşturma başlatılan definecilikle ilgili sosyal medyada yapılan paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Yine sosyal medyada define maceralarını paylaşan bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntü, büyük ilgiyle karşılandı.

Türk defineci dağlık arazide uzun süredir devam ettirdiği aramaları sonucu bir noktada karar kılarak kazı yapmaya başladı. Daha sonra önüne çıkan yuvarlak taşı iple bağlayan defineci, var gücüyle taşı rampa aşağıya kaydırmaya başardı. Define avcısı dev taşın yıllardır durduğu yere gitti. 

Hemen son engel olan toprak tabakasını da kazmaya başlayan Türk defineci, bulduğu altın küpü heyecan içerisinde açarak içerisindeki altınları gördü. Bu sırada yanındaki köpeğiyle mutluluğunu paylaşan defineci büyük sevinç yaşadı. 

 

 

İlgili Haberler