Twitter'dan video açıklaması: Bu güncelleme kullanıcıların çok hoşuna gidecek

Twitter'dan video açıklaması: Bu güncelleme kullanıcıların çok hoşuna gidecek
Sosyal medya platformu Twitter, can sıkan video sorununu çözüme kavuşturuyor!

ShiftDelete''de yapılan açıklamaya göre; Sosyal medya platformu Twitter, Android için can sıkan video yükleme sorunu konusunda açıklama yaptı. Platform, 350 milyondan fazla aktif kullanıcıyla en çok kullanılan sosyal medya ağlarından biri. Fakat bu platformda video yüklerken bazı sorunlar yaşanıyor.

Sosyal medya devi ise bu sorunu gidermek için çalıştığını fakat bir süre için yine birtakım durumlar yaşanacağını belirtti. Peki, Twitter Destek ve Twitter Mühendislik hesaplarından yaptığı açıklamada neler söylendi? Haberin ayrıntılarına hep birlikte göz atalım.

Twitter video sorununu çözüme kavuşturuyor

Sosyal medya platformu Twitter ‘a video yüklerken oldukça yavaş yüklemesi sorunuyla karşılaşıyoruz. Twitter ise yaptığı açıklamaya göre ise bu sorunu çözüyor. Açıklamada yükleme sürelerini iyileştirmek için Android telefonlardan yüklenen videolarda geliştirmeye gidiyor. Artık Android 9 ve üzerinden yüklenecek videoları 720p ya da daha düşük çözünürlükte olma şartıyla daha hızlı paylaşılacak.

Daha yüksek çözünürlükte olan videolar için ise biraz daha çalışma yapacağını belirtti. Bu sayede ileride 720p üzeri çözünürlükteki videolar da paylaşılabilecek. Sosyal medya platformu, açıklamaları için belli bir zaman belirtmese de bu sorunları kısa sürede çözmesi bekleniyor. Çünkü artık akıllı telefonlar, 4K çözünürlüğüne varan videolar kaydedebiliyor. İyileştirmeleri kullanmak için uygulamanın güncel olması gerektiğini unutmayın.