Üç Kuruş dizisine sürpriz oyuncu! Sezin Akbaşoğulları dahil oldu

Üç Kuruş dizisine sürpriz oyuncu! Sezin Akbaşoğulları dahil oldu
Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisine Zafer Algöz'ün veda etmesinin ardından Sezin Akbaşoğulları dizinin kadrosuna dahil oldu. Akbaşoğlullaru, Kartal ve Efe'nin mücadele ettiği kilit bir ismi oynayacak

Ay Yapım''ın Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ve kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse ile Civan Canova''nın yer aldığı Üç Kuruş''un ekibine yeni bir isim katıldı. Oyuncu Sezin Akbaşoğulları diziye 11. bölümden itibaren dahil oluyor.



Kariyeri boyunca televizyon ekranlarında, beyazperdede ve tiyatro sahnesinde birçok farklı karaktere hayat veren oyuncu, şimdi de sürpriz bir karakterle Üç Kuruş ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Efe''nin (Ekin Koç) beraber verdiği mücadelede kilit bir role hayat verecek oyuncu, gücü ve zekasıyla konuşulacak. İkilinin hikayeye dahil olan bu dişli karakter karşısında ne yapacağı ise şimdiden merak konusu.

ZAFER ALGÖZ VEDA ETMİŞTİ
Son olarak, Üç Kuruş''a 2. bölümde Bahar''ın babası ''Nezih'' karakteriyle katılan usta oyuncu Zafer Algöz diziden ayrılmıştı. Nezih''in adamlarını kendi tarafına çekmeyi başaran Kartal, Çıngıraklı''ya baskına gelen Nezih''i tek kurşunla öldürmüştü.

İlgili Haberler