Uluç Gürkan'dan Hollanda basınına hodri meydan. Yazdıkları başlık çileden çıkardı

Uluç Gürkan'dan Hollanda basınına hodri meydan. Yazdıkları başlık çileden çıkardı
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci karşılaşmasında Beşiktaş'ı 2-0 yenen Ajax, C grubundaki liderliğini sürdürdü. Hollanda basını, galibiyete geniş yer ayırırken tartışılan bir manşete imza atıldı.

Bu işin bir de İstanbul'u var

UEFA Şampiyonlar Ligi''ndeki ikinci karşılaşmasında Ajax ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Hollanda ekibi mücadeleyi 2-0 kazanırken Portakalların basını maça geniş yer ayırdı.

Hollanda medyasına göre, ilk yarıda elde ettiği 2 golle Beşiktaş''a karşı üstünlük sağlayan Ajax, Türkiye Süper Ligi''nde sıkıntılı günler geçiren Siyah-Beyazlı takıma merhamet gösterdi ve farka gitmedi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü''nün seçimlerinde Genel Kurul Divan Başkanlığı görevini yürüten Uluç Gürkan, söz konusu başlığa sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Gürkan, "Hollanda medyasına göre, Ajax Beşiktaş''a merhamet göstermiş ve farka gitmemiş... Önce Beşiktaş''ın eksikliklerine dua etsinle, sonra direğe şükretsinler ve de hakemin önünde diz çüksünler... Merhamete gelince, İstanbul''da görüşürüz..." ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler