Aslan’ın savunması yine sınıfta kaldı!

Aslan’ın savunması yine sınıfta kaldı!
Aslan’ın savunması yine sınıfta kaldı!

Geçtiğimiz sezon ligde fileleri 35 kez sarsılan Cimbom’un savunması, Malaga karşısında da döküldü. Yenilen 3 golde hatası

Geçtiğimiz sezon ligde fileleri 35 kez sarsılan Cimbom’un savunması, Malaga karşısında da döküldü. Yenilen 3 golde hatası bulunan Dany, tribüne en yakın isim olarak göründü. Hakan vasatı aşamazken, orta alan ve hücum hattı ise yine Fatih Terim’in kurtarıcıları oldu

 

Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’ın Malaga ile 3-3 berabere kaldığı maçta yapılan savunma hataları teknik direktör Fatih Terim’i çıldırttı. Chedjou’nun transferiyle forması tehlikeye giren Dany, yenilen gollerdeki hatası ve sebep olduğu penaltı sonrasında kırmızı kartla oyundan atılırken, tribüne en yakın isim olarak göze çarptı. Yabancı kontenjanı nedeniyle yeri garanti gibi görülen Hakan Balta vasatı aşamazken, “Büyük takımlar 3 gol yememeli” diyerek öfkesini dile getiren Terim’in, sakatlığı nedeniyle görev alamayan Semih’in bir an önce hazır olması için sağlık kuruluna direktif vermesi ise tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serdi. Geçtiğimiz sezon ligde 34 haftada kalesinde 35 gol gören Cimbom, 3 hazırlık maçında da 4 gole engel olamadı ancak orta alan ve hücumda yer alan futbolcuların performansı, Terim’in kurtarıcısı oldu.

 

KİM NE YAPTI

 

DANY: İlk golde Gökhan ile birlikte kademe hatası yaptı, Anderson’un kafa golünü sadece izledi. Sebep olduğu penaltı sonrası oyundan atıldı ve tribüne en yakın görünen yabancı olarak dikkat çekti.
CHEDJOU: Takıma tam olarak uyum sağladığı söylenemez. Hava toplarında iyi gözüktü ama ikinci yarıda Dany’le çok savruk bir ikili oluşturdu.
RİERA: Gönderilmesi gündemde olan İspanyol futbolcu savunmada fazla hata yapmadı. Attığı gol pasıyla sol açıkta daha verimli olacağının mesajını verdi.
HAKAN: Yabancı kontenjanından dolayı forması garanti gözüken Hakan, İngiltere’deki hazırlık maçlarında olduğu gibi Malaga karşısında da vasatı aşamadı. Yenilen 2. golde kademe hatası vardı.

 

HAZIRLIK MAÇLARI

 

Shrewsbury-Galatasaray: 0-3
N. County-Galatasaray: 1-2
Galatasaray-Malaga: 3-3