Özgür Demirtaş hükümetin alacağı kararı "Vallahi üzülüyorum" diyerek açıkladı

Özgür Demirtaş hükümetin alacağı kararı "Vallahi üzülüyorum" diyerek açıkladı
Twitter hesabından peşi sıra paylaşımlarda bulunan ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, hükümetin alacağı kararı ''Vallahi üzülüyorum'' diyerek açıkladı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından art arda paylaşımlarda bulundu. Bütçe açığı üzerine konuşan Demirtaş, ''''Size gümbür gümbür enflasyon olarak dönecek'''' dedi. Demirtaş''ın o paylaşımları büyük dikkat çekti.

Bir Twitter kullanıcısının tweetini alıntılayan Demirtaş, ''''Vallahi kardeşim haklı. Fazla bilimsellik can sıkıyor. Ama ben doğruyu söylemeden duramam. Bütçe açığı size gümbür gümbür enflasyon olarak dönecek'''' diye konuştu.

Demirtaş''ın tweetlerinin devamı şöyle:

''''Hükümet eninde sonunda ya faiz arttırmak zorunda kalacak (bunca inatları boşa gidecek), çok geç gelen karar buruk olacak. Ya da inadında devam edecek TL zayıf kalınca enflasyon boğacak... Üzülüyorum. Vallahi Billahi üzülüyorum.

Benimle aynı YURDU paylaşan güzel insanlar: ALLAH aşkına: Dil-Din-Irk-Köken-Mezhep-İdeoloji kavgası yapmayın, bu kavgada bir TARAFI temsil eden SİYASİ partilere kanmayın. Niye biliyor musunuz? Çünkü bu kavgada HİÇBİRİNİZ kazanamayacaksınız? Olan geçen yıllara olacak...''''

İlgili Haberler