Ünlü oyuncu yoğun bakıma kaldırıldı. Eşi sevenlerinden dua istedi

Ünlü oyuncu yoğun bakıma kaldırıldı. Eşi sevenlerinden dua istedi
Korona virüse yakalanan ünlü oyuncu Nuri Alço hastaneye kaldırıldı. Alço'nun eşi Burcu Sezginoğlu, ünlü oyuncu için sevenlerinden dua istedi.

DHA''da yer alan habere göre, yeni tip korona virüse (Covid-19) yakalanan 69 yaşındaki oyuncu Nuri Alço, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

69 yaşındaki usta oyuncu Nuri Alço bir hafta önce korona virüse yakalandı. Durumu ağırlaşan Alço, hastaneye kaldırıldı. Nuri Alço''nun eşi Burcu Sezginoğlu, "Herkül''üm benim... Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım" diyerek sevenlerinden dua istedi.

Yeşilçam''ın kötü adamı olan Nuri Alço, 40 yılı aşkın oyunculuk kariyerinde 80''den fazla dizi ve filmde rol almıştı.

NURİ ALÇO KİMDİR?

Nuri Alço 26 Nisan 1951 tarihinde Eskişehir''de dünyaya geldi. 69 yaşındaki Türk sinema oyuncusu Nuri Alço''nun baba tarafı Bulgaristan göçmenidir. Dedesi Kırkpınar pehlivanı Kel Aliço''dur. Bankacılık ve ilaç mümessilliğinin ardından Günaydın ve Saklambaç gazetelerinde mankenlik de yapan oyuncu, 1974 yılında Okan Uysaler''in kendisine rol vermesiyle Yeşilçam’a geçti. Eskişehir''deki Altay Spor Kulübünde ve Ordu Milli Takımında profesyonel olarak Voleybol oynadıktan sonra bir süre çeşitli işlerde uğraştı. Daha sonra Yeşilçam´da oynamıştır. 80''li yıllarda Ahu Tuğba ile bazı filmlerde rol almıştır. Benzemez Kimse Sana programının ikinci sezonunda yarışmıştır.