Ünlü rapçi üniversitede ders oldu. Dersin hocası açıkladı

Ünlü rapçi üniversitede ders oldu. Dersin hocası açıkladı
Dünyaca ünlü rap sanatçısı Montreal'deki Concordia Üniversitesi ders oldu.

Montreal''deki Concordia Üniversitesi, baştan sona rap şarkıcısı Kanye West''ten ilham alan bir ders açacak. Independent''in haberine göre, dersi verecek Yassin "Narcy" Alsalman haberi bu hafta duyurdu.

Instagram gönderisinde Alsalman, "Tüm övgüler ona, üniversite seviyesindeki ilk Kanye West odaklı dersi ben veriyor olacağım" yazdı.

Alsalman, "Öğrencilere yeni ve taze bir şeyler sunmak istiyorum. Bu, üniversiteye daha da harika konuklar getirip dünyayı neslimizin en nüfuzlu sanatçılarından birinin bakış açısıyla ele alma fırsatı" diye devam etti.

"Bu ders sadece Kanye hakkında değil. Toplum, yaratıcılık, sorumluluk, hesap verebilirlik, şöhret ve akıl sağlığı, rüyalar ve kabuslar ve daha da önemlisi kendini gerçekleştirme hakkında" diyen Alsalman''ın gönderisine göre ders, Ye''nin sanatını, stilini, müziğini, bir ünlü olarak yaşamını ve bilgi çağındaki kültürel etkilerini analiz edecek.

Alsalman paylaşımda, "Bu ders, Kanye''nin albümlerinden kültürel, sanatsal ve kişisel bakış açıları olarak yararlanıp onun dehasının evrimini incelerken, Kanye''nin çalışmalarının bütününün ve bunların etkilerinin özgün, karmaşık, ihtilaflı doğasını ve bağlamını, yani ''Kanyetif Uyumsuzluk'' kavramını da keşfe çıkıyor" dendi.

İlgili Haberler