Utku Ateş Erkenci Kuş kadrosuna katıldı mı?

Utku Ateş Erkenci Kuş kadrosuna katıldı mı?
Cumartesi günlerinin sevilen dizisi Erkenci Kuş oyuncu kadrosuna bir isim daha kattı. Peki Utku Ateş kimdir? Erkenci Kuş'ta hangi karakterde oynayacak? İşte detaylar...

Star'ın ekran macerasına geçen yaz başlayan "Erkenci Kuş" dizisi cumartesi akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Demet Özdemir ve Can Yaman'ın şöhretine şöhret katan Gold Film imzalı projenin yeni bölümü 3 haftalık aranın ardından bu cumartesi seyirciyle buluşacak.

Dizinin kadrosuna son olarak yeni bir yakışıklı oyuncu daha katıldı. TRT'nin "Ege'nin Hamsisi" adlı komedi dizisinde Sinan rolüne hayat veren Utku Ateş "Erkenci Kuş"un ekibine dahil oldu.

UTKU ATEŞ KİMDİR

Utku Ateş, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamladıktan sonra Craft Atölye Oyunculuk Eğitimi ve Akademi 35.5 Sahne Sanatları’nda Oyunculuk Eğitimi almıştır.2014 yılında Kurt Seyit ve Şura dizisi ve Pek Yakında sinema filmi ile oyunculuğa adım atmış; daha sonra Poyraz Karayel, Çilek Kokusu ve Aile İşi dizilerinde rol almıştır.Star Tv’de yayınlanan; kadrosunda Ahmet Mümtaz Taylan, Devrim Yakut, Hazar Ergüçlü, Ekin Koç, Olgun Toker, Ecem Erkek, Gökçe Yanardağ gibi isimlerin yer aldığı Hayat Sırları dizisinin kadrosunda Murat karakterini canlandırmıştır.