Varlık Fonu'na devredildikten sonra 2 milyar TL zarar eden Çay-Kur'dan Keyif Çayı adlı özel çay

Varlık Fonu'na devredildikten sonra 2 milyar TL zarar eden Çay-Kur'dan Keyif Çayı adlı özel çay
Çay-Kur'un 'Keyif Çayı' adlı özel bir çayı piyasaya sürmeye hazırlandığı iddia edildi. Keyif Çayı için süslemeli metal kutuların hazırlandığı ve ürünün satışa çıkarılacağı belirtiliyor.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Çay-Kur ''Keyif Çayı'' adlı yeni bir ürünü piyasaya sürüyor. Keyif Çayı için süslemeli metal kutuların hazırlandığı ve ürünün satışa çıkarılacağı belirtiliyor. 

Saymaz, “Erdoğan''ın ''zevkine'' kayıtsız kalamayan Çay-Kur, ''Keyif Çayı'' adlı özel çayı piyasaya sürüyor.” ifadelerini kullandı. Keyif Çayı''nın Rize''de Çay-Kur Genel Müdürlüğü''nün önündeki bilbordlarda tanıtılmaya başlandığı bildirildi. Tanıtımda "Yeni çay keyfiniz" sloganı kullanılıyor.

2 MİLYAR TL ZARAR ETMİŞTİ

Erdoğan, geçen yıl Malatya’da "İşsiziz. Evimize ekmek götüremiyoruz" diyen esnafa "Keyif çayı bu. Bunu iç" diyerek, hediyelik çay fırlatmıştı. Ardından da Marmaris''teki yangın mağdurlarına çay atmıştı.

Öte yandan Çay-Kur Genel Müdürlüğü''ne AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim''in ağabeyi Yusuf Ziya Alim atanmıştı. AK Partili Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ve eski AK Parti Rize Milletvekili Hikmet Ayar yönetim kurulu üyeliğine getirilmişti.

Çay-Kur, Türkiye Varlık Fonu''na devredildiği dört yıldan bu yana 2 milyar 106 milyon TL zarar etmişti.

İlgili Haberler