Virüs travması. Toplu taşıma gibi vatandaşlar da doldu taştı

Virüs travması. Toplu taşıma gibi vatandaşlar da doldu taştı
Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması hafta içine çekilirken kısıtlama saati de saat 19:00’a çekildi. Ramazan ayının gelmesiyle de beraber iftara yetişmek için işlerinden çıkan vatandaşlar toplu taşıma araçlarında yoğun kalabalıklar oluştururken hemen hemen her gün toplu taşımada yaşanan kavgalara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Laleli’de Tramvay Durağında dolu tramvaya binme kavgası çıktı. Kavga edenler kısa sürede yatıştırılırken o anlar cep telefonu kameralarına yansı

İstanbul Laleli’de Tramvay Durağında dolu tramvaya binme kavgası çıktı. Güvenlik görevlileri ve çevredekiler kavga edenleri güçlükle ayırırken maskesiz kişilerin birbirleriyle kavga ettikleri anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih Laleli Tramvay Durağında akşam kısıtlama öncesi dolu tramvaya binmeye çalışan yolcular arasında kavga çıktı. Maske takmadıkları görülen yolcuların duraktaki kavgası cep telefonu kamerasına yansıdı.



Olay, dün akşam saatlerinde sokağa çıkma kısıtlaması öncesi Fatih Laleli Tramvay Durağında yaşandı. Sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasına yakın tramvay durağı doldu taştı. Yoğunluktan tramvay kapıları bir süre kapanmadı.



Yolcular arasında tramvaya binme sırası yüzünden tartışma çıktı. Taraflar birbirlerine tehdit ve küfürler savurunca duraktaki tartışma kavgaya dönüştü. Güvenlik görevlileri ve çevredekiler kavga edenleri güçlükle yatıştırdı. Maskesiz kişilerin birbirleriyle kavga ettikleri anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler