WhatsApp ss alınca karşı tarafa bildirim gidiyor mu?

WhatsApp ss alınca karşı tarafa bildirim gidiyor mu?
Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta (SS) yani ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa bildirim gidiyor mu sorusu her daim merak edilmiştir. Cevabı ise oldukça basittir.

Dünya üzerinden en popüler mesajlaşma programlarından birisi olan WhatsApp’taki bazı yenilikler kullanıcılar tarafından sık sık araştırılmaktadır. Bunlardan birisi ise (SS) yani ekran görüntüsü alınması olayıdır.

Son güncelleştirmeler ile birlikte yeni yetenekler kazanmış olan WhatsApp uygulaması özellikle iPhone’de çok daha işlevsel özellikler sunmaya başladı. Güncelleme sonrasında WhatsApp üzerinden artık aynı anda 30 fotoğraf gönderimi yapılabiliyor. Kısıtlı olsa bile bu işlem internet bağlantısı olmadan da gerçekleştirilebiliyor.

WhatsApp''ta SS alınca karşı tarafa bildirim gider mi?

WhatsApp''ta şu anda ekran görüntüsü alındığında karşı tarafa kesinlikle bildirim gitmemektedir. İkinci bir düzenlemeye ya da açıklamaya kadar da bu özelliğin uygulamaya eklenmeyeceği aşikardır. WhatsApp''ta ekran görüntüsü alınması durumda karşıdaki kişiye anında bildirim gideceği yönünde haberler ortaya çıkmaya başladı. Lakin ortaya çıkan bu bilgiler ve haberler kesinlikle gerçeği tansıtmamaktadır.