Yakın dostu Demet Akbağ açıkladı. Rasim Öztekin ile ilgili bu detayı kimse belirtmemişti

Yakın dostu Demet Akbağ açıkladı. Rasim Öztekin ile ilgili bu detayı kimse belirtmemişti
Ünlü oyuncu Demet Akbağ, yakın dostu Rasim Öztekin ile ilgili acı gerçeği açıkladı. Öztekin’in vefatına çok üzüldüğünü belirten Akbağ, “Doktor damarlardan biriyle ilgili ‘tekrar kontrole gelmen lazım’ demiş. Hastanelere bu dönemde çok gitmek istemiyoruz ya o da biraz ihmal etmiş galiba. Ani gelen bir kalp krizi aramızdan aldı onu. Hepimizin başı sağ olun” açıklamasını yaptı.

TV100’de yer alan habere göre, dün fizik tedavi için gittiği Nişantaşı’nda görüntülenen Demet Akbağ, yakın dostuyla ilgili acı gerçeği açıkladı.

Ünlü oyuncu, “Çok kötü bir gün geçirdim, çok ağladım. Söylenecek hiçbir şey yok. Rasim’i çok genç kaybettik. Hepimiz çok çok üzgünüz" dedi.

Demet Akbağ, “Kalp zaten problemliydi. Birkaç sene önce pil takılmıştı. Bir de korona virüs sebebiyle olması gereken bir ameliyatı da galiba ihmal etmiş” ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu, “Doktor damarlardan biriyle ilgili ‘tekrar kontrole gelmen lazım’ demiş. Hastanelere bu dönemde çok gitmek istemiyoruz ya o da biraz ihmal etmiş galiba. Ani gelen bir kalp krizi aramızdan aldı onu. Hepimizin başı sağ olun” açıklamasını yaptı.

İlgili Haberler