Yalancı kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı kimdi?

Yalancı kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı kimdi?
Show TV ekranlarının yeni sezon yapımlarından Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor sorusu büyük merak uyandırdı. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile adından söz ettiren Yalancı dizisinde Deniz öğretmen mi yoksa Mehmet Emir doktor mu yalan söylüyor?

Show TV ekranların yayınlanan Liar dizisi uyarlaması olan Yalancı ilk bölümüyle şimdiden hafızalarda yer edindi. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci’nin yer aldığı Yalancı dizisinde kimin yalan söylediği izleyenler tarafından merak edildi.

YALANCI KİM YALAN SÖYLÜYOR?

İngiliz dizisi Liar''dan uyarlanan, yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer''in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı dizisi Cuma günü yayınlanan ilk bölümü ile ekranlara geldi. Dizide kimin yalan söyleyip söylemediği henüz bilinmemekle birlikte yeni tartışmalar ön planda yer aldı.

Sosyal medyada çok tartışılan bu konu hakkında bazı görüşler ortaya atıldı. Birçok kullanıcının aktardığı bilgiye göre dizinin yabancı versiyonu olan ''Liar'' dizisinde adamın (doktorun) yalan söylediği tahminler arasında kendisine yer buldu. Fakat dizinin yerli versiyonunda durum tam olarak bilinmemekle birlikte dizinin ilerleyen bölümlerinde yalancının kim olduğu ortaya çıkacağı düşünülmektedir.

LİAR DİZİSİNDE YALANCI KİMDİ?

Deniz öğretmen (Burçin Terzioğlu) ile cerrah Mehmet Emir (Salih Bademci) keyifli görünen bir akşam yemeği yiyorlar. O gece bir şeyler yaşanıyor ama sadece ikisi biliyor neler olduğunu. Her ikisi de sabah farklı bir duyguya ve farklı bir gerçeğe uyanıyor. Tam da o sırada insanın içine bir şüphe düşüyor aslında! Birisi yalan söylüyor ama hangisi? Hangisi suçlu, hangisi masum? Hangisi doğru söylüyor, hangisi yalancı? Adeta bir tenis maçı izler gibi iki taraf arasında gidip gidip geleceğimiz bir hikaye bizi bekliyor. Aynı geceyi iki taraf da farklı şekillerde anlatıyor, farklı şekillerde görüyor. İnandıkları gibi. Yalan hiç bu kadar gerçek görünmemişti. Yalancı… İki Taraf, Tek Doğru!