İsmail Saymaz tek bir soruyla tuş etti: Yandaş medya dört koldan İBB'yi hedef almıştı

İsmail Saymaz tek bir soruyla tuş etti: Yandaş medya dört koldan İBB'yi hedef almıştı
Gazeteci İsmail Saymaz, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul'da kar yağışı sırasında büyükelçiyle yediği yemeği 'bi suç işlemiş gibi' MOBESE görüntülerinin yandaş medyaya sızdırılmasına böyle isyan etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun kar yağışının etkili olduğu megakentin son durumuyla ilgili Afet Koordinasyon Merkezi''nden dün açıklama yaptı

İmamoğlu, İngiltere''nin Ankara Büyükelçisi Dominick Chilcott''un bir balıkçıda yemek yerken çekilen görüntülerinin sızdırılmasıyla ilgili ''Kamuya açık bir alan. 23 yıldır müşterisiyim. Şeffaf bir yemekti. Bir belediye başkanının 1,2 saatlik bir ara vermesi normal olmalı. Buna rağmen gizli saklı bir işmiş gibi servis edildi. Bu kişisel ve çok ciddi bir mesele. Talimatı kim verdiyse takipçisi olacağım'' dedi. 

Halk tv''de konuyla ilgili yorum yapan Gazeteci İsmail Saymaz bir hafta önce Gaziantep- Tarsun otoyolunun ulaşıma kapandığını; 24 saat boyunca insanların otoyollarda kaldığını hatırlatarak "İktidar yanlısı medyadan kaç tanesi, ''Fatma Şahin nerede yemek yedin?'' diye bir soru sordu? ''Fatma Şahin neredesin'' dedi mi?'' Otoyolun kapanması bize bir kar felaketinin doğal sonucuymuş gibi bize anlatılmak istendi. Bunun ne alakası var Fatma Şahin''le otoyolun kapanmasının değil mi?" diyerek İmamoğlu''nu linç etmek isteyen yandaş medyaya isyan etti.

İlgili Haberler