Bolu 3 puanı hatırladı

Bolu 3 puanı hatırladı
Bolu 3 puanı hatırladı

Hafta içinde Serhat Güller ile yollarını ayıran ve Şanlıurfa’ya teknik direktörsüz giden kırmızı-beyazlılar, Djiehoua̵

Hafta içinde Serhat Güller ile yollarını ayıran ve Şanlıurfa’ya teknik direktörsüz giden kırmızı-beyazlılar, Djiehoua’nın yıldızlaştığı maçta 3 haftalık galibiyet özlemine son verdi. Ev sahibi ekip, Kıvanç’ın atılmasıyla ikinci yarıyı 10 kişi oynadı.
PTT 1. Lig’de üst üste alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Serhat Güller ile yollarını ayıran Boluspor, Şanlıurfa’da galibiyeti hatırladı. Son 3 karşılaşmasından sadece 1 puan çıkaran kırmızı-beyazlılar, rakibini 3-1 yenerek kötü gidişe “dur” dedi. Karşılaşmaya çok hızlı başlayan konuk takım, dakikalar 11’i gösterdiğinde Dijehoua’nın golüyle öne geçti. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının son dakikasında Kıvanç’ın kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi lana Şanlıurfa karşısında oyun üstünlüğünü tamamen eline geçiren Boluspor, 52. dakikada Ali Güzeldal’ın golüyle durumu 2-0’a getirdi.

 

Tek gol Ramazan’dan
Dakikalar 79’u gösterdiğinde Ramazan’ın sayısıyla umutlanan ev sahibi ekibin umutları, sadece 5 dakika sonra Fildişili forvetin penaltıdan durumu 3-1’e getirmesiyle tükendi. Bu sonuçla her 2 takımın da 16’şar puanı oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, gelecek hafta Ankaragücü’nü konuk edecek. Şanlıurfaspor ise deplasmanda zirve mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.