Yasak Elma Cansu neden yok, Nilperi Şahinkaya diziden ayrıldı mı?

Yasak Elma Cansu neden yok, Nilperi Şahinkaya diziden ayrıldı mı?
Yasak Elma Cansu neden yok? Yasak Elma 5. yeni sezonda Cansu Argun Kara karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya’nın son durumu merak edildi. Peki, Nilperi Şahinkaya Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde Cansu karakterine hayat veren oyuncu Nilperi Şahinkaya’yı yeni sezonda göremeyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Geçen sezonun başarılı oyuncuları arasında yer alan ve Yasak Elma dizisinde Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya’nın olmayışı üzüntü yarattı.

Yasak Elma Cansu neden yok?

Yasak Elma dizisinde Cansu karakterine hayat veren oyuncu Nilperi Şahinkaya, 5. yeni sezonda kadroda yer almayacak isimlerden birisi oldu.

Nilperi Şahinkaya kimdir?

Nilperi Şahinkaya, 23 Şubat 1988 tarihinde Senegal''in Dakar şehrinde doğdu. İlkokul eğitimini Paris''te, ortaokul eğitimini Bern''de almıştır. 2006''da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitirdi ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okudu.

İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında rol aldığı Deniz Yıldızı dizisi ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında “Kayıp”, 2014 yılında “Kiraz Mevsimi”nde başrollerde yer aldı.

2017 yılında “Deli Aşk” isimli sinema filminde rol almıştır. Ardından ise 2018 yılında yayınlanan “Yaşayamayanlar” isimli internet projesinin ardından Karakomik Filmler 1, Kuzgun, Aynen Aynen ve son olarak Yeni Hayat gibi projelerde de yer alan Nilperi Şahinkaya eş zamanlı olarak tiyatro kariyerine devam etmektedir. Oyuncu Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İngilizce bilmektedir.