Yasak Elma Zehra neden yok, Şafak Pekdemir diziden ayrıldı mı?

Yasak Elma Zehra neden yok, Şafak Pekdemir diziden ayrıldı mı?
Yasak Elma Zehra neden yok? Yasak Elma 5. yeni sezonda Zehra Argun Kara karakterine hayat veren Şafak Pekdemir’in son durumu merak edildi. Peki, Şafak Pekdemir Yasak Elma’dan ayrıldı mı?

Yasak Elma dizisinde Zehra Argun Kara karakterine hayat veren oyuncu Şafak Pekdemir’i yeni sezonda göremeyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Geçen sezonun başarılı oyuncuları arasında yer alan ve Yasak Elma dizisinde Zehra karakterini canlandıran Şafak Pekdemir’in olmayışı üzüntü yarattı.

Yasak Elma Zehra neden yok?

Yasak Elma dizisinde Zehra karakterine hayat veren oyuncu Şafak Pekdemir, 5. yeni sezonda kadroda yer almayacak isimlerden birisi oldu.

Şafak Pekdemir kimdir?

19 Haziran 1988 yılında İstanbul''da dünyaya gelen Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi''nin Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. 2009 tarihinde Tersine Dünya isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlenmiştir.

2010 tarihinde Savaş ve Barış isimli tiyatroda rol aldıktan sonra 2011''de Şüphe adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırmıştır. 2012 senesinde Leyla ile Mecnun dizisinde rol almış ve Nisan larakterini oynamıştır. Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde İncir Reçeli 2 filminde Halil Sezai ile başrol oyuncusu olmuştur.
 
Şafak Pekdemir''in Oynadığı Diziler
 
Yasak Elma / Zehra / 2018
Asla Vazgeçmem / İclal / 2015-2016
Leyla ile Mecnun / Nisan / 2012
Şüphe / Aslı / 2011
Türk Malı / Zehra / 2010
 
Şafak Pekdemir''in Oynadığı Filmler
 
Deli Aşk / Zeynep / 2017
İncir Reçeli 2 / Gizem / 2014