Yemeksepeti'nin sahibi Mansur Yavaş'ı önce övdü, sonra bakın ne yaptı

Yemeksepeti'nin sahibi Mansur Yavaş'ı önce övdü, sonra bakın ne yaptı
Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) işletme sahiplerine katkı amacıyla 'Lezzet Ankara' adında yemek sipariş uygulaması başlattığını açıkladı. Yavaş'ın paylaşımının altına Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın da yorumda bulundu. Aydın'ın bu paylaşımı yaparken bir yandan da beğendiği tweet olay oldu.

ODA TV''de yer alan habere göre, Yemeksepeti''nin CEO''su Nevzat Aydın''ın Ankara Büyükşehir''nin başlattığı yemek uygulamasına attığı yorum ve sonrasında yaptığı beğeni sosyal medyada gündem oldu.

ESNAFA DESTEK UYGULAMASI

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), salgın sürecinde büyük zarar gören esnaflara destek olmak için ''Lezzet Ankara'' adında yeni bir uygulama başlattı. Yemek sipariş platformu olan uygulamada işletmelerden komisyon alınmayacağı ve ücretsiz kayıt olunabileceği belirtildi.

Uygulamayı Twitter üzerinden duyuran Yavaş şu ifadeleri kullandı:

"Esnafımızın alın terini korumak adına %0 komisyonla ‘Lezzet Ankara’ var. İşletmelerimizin menülerini sisteme girmesinin ardından portalımızı sizlerle buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyoruz.”

NEVZAT AYDIN''DAN YORUM

Yavaş''ın paylaşımının altına Online yemek sipariş platformu Yemeksepeti''nin CEO''su Nevzat Aydın da yorumda bulundu. Aydın "Dünyada bir ilk olmuş başkanım. Rekabet güzel şey. Sizi seviyoruz." ifadelerini kullandı.

BEĞENİSİ DE OLAY OLDU

Aydın''ın bu paylaşımı yaparken bir yandan da "Yarın sen de bi iş kurarsın sana da rakip olur devlet. Böyle saçmalıklara girmemek lazım. Yine herkes Yemeksepeti kullanmaya devam edecek ve bu portal için yapılan kamu kaynakları çöp olmuş olacak. Devletçi/komünist rüyalar görmeyin artık yalvarırım." tweetini beğendiği görüldü.

"BİZ O KADAR ZENGİN DEĞİLİZ"

Aydın, geçtiğimiz ay sosyal medya üzerinden Yemeksepeti''nin kurumsal hesabını etiketleyen bir restoran sahibi ile tartışmıştı. Restoran sahibi Yemeksepeti''ni ile Getir''i kıyaslayınca, Aydın, "Biz o kadar zengin değiliz" sözleriyle tartışmayı sonlandırmıştı.

İlgili Haberler