Yeni Akit'in Türklük alerjisi nüksetti: Gazeteci Recep Canpolat'ı hedef gösterdi

Yeni Akit'in Türklük alerjisi nüksetti: Gazeteci Recep Canpolat'ı hedef gösterdi
Gazeteci Recep Canpolat’ın sosyal medya hesabı üzerinden, Mili Müdafaa Hareketi lideri Rauf Köse’nin gözaltına alınmasını paylaşması üzerinde Yeni Akit Gazetesi’nin Türklük alerjisi tuttu. Yeni Akit paylaştığı haberde Rauf Köse’yi hedef gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’deki sığınmacılara karşıtı miting yapmak üzere sosyal medyada önce kamuoyu oluşturup daha sonra da İstanbul’da toplanan Milli Müdafaa Hareketi’nin etkinliğine izin verilmemiş ve birçok vatandaş gözaltına alınmıştı.

Daha sonra Milli Müdafaa Hareketi’nin gözaltına alındığı gazeteci Recep Canpolat tarafından duyurulmuştu.

ekran-goruntusu-2023-09-18-173118.webp

Canpolat’ın bu paylaşımı üzerine haber yapan Yeni Akit gazetesi, haberinin içinde bir başlık ile Recep Canpolat’ı hedef gösterdi.

akit.jpeg

TÜRKLÜK ALERJİSİ TUTTU

Daha öncelerde de Türklük alerjisi olan Yeni Akit’in Türklük alerjisi nüksetti. Yaptığı Rauf Köse’nin gözaltına alınmasını kastederek, gazeteci Recep Canpolat için, “Merak etme sende yanına gidersin” başlığı atarak, Capolat’ı tehdit etti.

SİZDEN KORKAN SİZİN GİBİ OLSUN

Recep Canpolat Yeni Akit’in kendisini hedef göstermesinin ardından sosyal medya hesabından bu duruma tepkisini paylaştı.

Gazetenin ilgili kısmını paylaşan Canpolat şu ifadeleri kullandı:

“Rauf Köse’nin gözaltına alınmasını sosyal medyadan paylaşmam üzerine, gayri milli, Arap sever, Türk milletini ırkçı olarak gören, gazetecilik mesleğinin yüzkarası akİT, yaptığı haberde ara başlık olarak “MERAK ETME SEN DE YANINA GİDERSİN!” Yazmış.

Evladım, sizden korkan sizden kötü olsun… Sizin KRALINIZ KİMSE, KRALINIZI TANIMAM!!! Korkak salçalar… Anladılar onu!“

ekran-goruntusu-2023-09-22-085628.png

İlgili Haberler