Yeni evli çiftten düğünlerine katılmayan kişilere fatura şoku

Yeni evli çiftten düğünlerine katılmayan kişilere fatura şoku
ABD'de bir çift, düğünlerine katılacaklarına dair dönüş yapan ancak davete katılmayan kişilere 240 dolarlık hesap gönderdi.

ABD''de yaşanan ilginç olayda yeni evlenen bir çift, düğün davetlerine katılacaklarını belirtip, düğünlerine gelmeyen kişilere 240 dolarlık fatura yolladı. Bu hafta Twitter''da gündem olan fatura, yeni evlenen çiftin haklı mı haksız mı olduğu ile ilgili tartışmaları da beraberinde getirdi.

Jamaika''da evlenen çiftin gönderdiği faturada katılım için kişi başı 120 dolar harcama yapıldığı görüldü. T24’ün New York Post''dan aktardığı habere göre, damat Doug Simmons Facebook''ta yaptığı  paylaşımda, "Son sayımda düğüne katılacağınızı belirttiğiniz için size bu faturalar gönderiliyor. Bize önceden gelemeyeceğinizi bildirmediğiniz için ödediğimiz bu miktarı bize borçlusunuz. Lütfen hangi ödeme yönteminin size uyduğunu bize bildirin" ifadelerini kullandı. Düğüne katılmayan davetlilere gönderdiği 240 dolarlık hesap yaklaşık 2000 TL''ye denk geliyor.

Simmons, arkadaşlarından tek isteğinin katılamayacak olsalar bile durumu önceden kendilerine bildirmeleri olduğunu ve birçok tanıdığının bu talebini yerine getirmediğini belirtti.

İlgili Haberler