Milli takım hocası açıkladı: Attila Szalai’nin Chelsea’ye transferi bitti!

Milli takım hocası açıkladı: Attila Szalai’nin Chelsea’ye transferi bitti!
İsmi Avrupa'nın dev takımlarıyla anılan Fenerbahçe'nin 23 yaşındaki stoperi Szalai için yeni iddialar ortaya atılmaya devam ediyor. Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, Szalai'nin Chelsea'ye gideceğini iddia etti.

Avrupa devlerinin transfer listesinde yer alan Fenerbahçe''nin Macar stoperi Attila Szalai''nin yeni takımıyla ilgili çok çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Fenerbahçe''nin geçen sezonun devre arasında Apollon Limassol''den 2 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Szalai''yle Premier Lig devi Chelsea''nin ilgilendiği iddia edilmişti ancak Fenerbahçe bu iddiayı yalanlamıştı.

Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Attila Szalai''nin ilk 11''de olmayışı ile ilgili yazılan; içeriği transfer iddialarına dayandırılan ve herhangi bir sakatlığın transferi olumsuz etkilememesi için kulübede tutuluyor denilen Haber, baştan aşağı yalandır" ifadeleri kullanılmıştı.

HOCASI YENİ TAKIMIN AÇIKLADI

Szalai için Fenerbahçe''de bu açıklama gelmesine karşın, Macaristan Milli Takımı Teknik Direktörü Marco Rossi, flaş bir iddia ortaya attı. İtalya''da bir etkinliğe katılan Rossi, Szalai''nin Chelsea''ye gideceğini bildiğini söyledi.

"İtalya''da forma giyebilecek Macar futbolcular var mı?" sorusuna Marco Rossi, "İsim vermek istemem ama illa bir isim vermem gerekirse Attila Szalai derim. İtalya''da oynayabilecek kapasitede. Şu an Fenerbahçe''de oynuyor ancak bildiğim kadarıyla Chelsea''ye gidiyor. İspanyol kulüpleri olmak üzere birçok takım tarafından takip ediliyor ancak benim bildiğim transferi tamamlandı" ifadelerini kullandı.

(Hürriyet)

İlgili Haberler