Yeniçağ elektrikteki oyunu manşete taşıdı

Yeniçağ elektrikteki oyunu manşete taşıdı
AKP iktidarının, elektrik faturalarına önce %127 zam yapıp daha sonra kilovat hesabıyla indirim yapmış gibi göstermesine siyasilerden tepki geldi: Zamlar varken kademe değişikliği aldatmaca. Bu zulme son verip fazla tahsil edilen tutarları iade edin.

“ÖLÜMÜ GÖSTER, SITMAYA RAZI ET”

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, hükümetin ''ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalıştığını'' belirtti. İktidarın halktan koptuğunu vurgulayan Davutoğlu, elektrik ve doğalgaza gelen zamların vatandaşı perişan ettiğini ifade ederek, kota uygulamasında düzenleme yerine zamların geri çekilmesi çağrısında bulundu.

“ALGI İLE DEĞİL, BİLGİ İLE YÖNETİN”

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan da, Cumhurbaşkanı Erdoğan''ın, "En düşük tarifede günlük 5 kilovat olarak hesaplanan tüketim tutarını 7 kilovata, aylık tüketimi 150 kilovattan 210 kilovata çıkartıyoruz" açıklamasına tepki gösterdi. Babacan, "Ülkeyi algı ile değil bilgi ile yönetin" ifadesini kullandı.

“BU SİSTEM, TAM BİR ALDATMACA”

CHP''li Ahmet Akın ise "Ocak ayı boyunca vatandaşların fazla ödediği ücret hesaplanarak bir sonraki fatura döneminde iade edilmeli" dedi. Akın, şöyle konuştu: Söz konusu fahiş zamlar dururken kademenin yükseltilmesi tam bir aldatmacadır. İktidar maalesef kademeyi yükselterek vatandaşa şirin görünme gayreti içerisinde.

İşte Yeniçağ’ın bugünkü manşeti:

İlgili Haberler