Yeniçağ Gazetesi bugün bu manşetle çıktı

Yeniçağ Gazetesi bugün bu manşetle çıktı
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, AKP ve MHP liderlerinin birlik mesajlarının Cumhur İttifakı’nı kurtarmaya yetmeyeceğini söyledi...

CUMHUR İTTİFAKI TABANDA ÇÖKÜYOR

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Tele 1''de gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu Cumhur İttifakı’nın hukuken devam etse de psikolojik olarak bittiğini belirterek; “AKP’li il ve ilçe yöneticileri MHP’nin sözü geçiyor derken, MHP’liler “ Ekonomik sorunların bedeli bize kesiliyor” diye dert yanıyor. İki partinin tabanı da ittifaktan memnun değil” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu şunları söyledi:

“İKTİDARDA KALABİLMEK İÇİN HER YÖNTEMİ DENEYEBİLİRLER”

Biz siyasilerin öncelikli görevi halka güven vermektir. Seçim vaktinde yapılmayacak gibi bir ihtimale biz kapı aralarsak, bu halkı da etkiler.

Bizim Gelecek Partisi’nde en çok ağırlık verdiğimiz konulardan birisi sandık konusu. Önce seçmene, sonra sandığa, sonra oya sahip çıkacağız. Sivil toplum da bunu yakından takip edecektir. Bu işin teminatı biziz. Biz adil objektif bir seçim vadedeceğiz.

Bu iktidar gidicidir.

AKP içerisinde de hala demokrasiye inanan insanlar olduğu kanaatindeyim, iktidar kanadında da. bir gün ümidim o ki, bu demokrasiye inanan insanlar, akıl ve vicdanlarıyla bir gün seslerini yükseltirler”