Merkez Bankası'ndan firmalara dolar talimatı. Evren Devrim Zelyut korkunç gerçeği açıkladı

Merkez Bankası'ndan firmalara dolar talimatı. Evren Devrim Zelyut korkunç gerçeği açıkladı
Yeniçağ yazarı ve ekonomist Evren Devrim Zelyut, sosyal medya hesabından Merkez Bankası'nın firmalardan dolar satmasını istemesini ekonomik çöküşe işaret ettiğini belirterek "Bu gerçeği çıkarı için dile getirmeyen dilsiz şeytandır" dedi.

Evren Devrim Zelyut gerçeği açıkladı. Korkunç durumu saklayan dilsiz şeytandır dedi

Enflasyon halkın alım gücünü her geçen gün düşünürken, büyük çoğunluğu ayın ortasını bile getiremiyor. Gıda, giyim ve sosyal yaşantılarından kısıntı yaparak ev kirası ve faturalarını ödemek zorunda kalan dar gelirli kesim, rahat geçireceği günlerin hayalini kurmaya devam ediyor.

Dünyanın bir çok ülkesi enflasyonla mücadelede faiz artırımı yaparken, bir tek Türkiye faiz artırımına gitmeyerek fiyatların adete uçmasını neden oluyor. Hal böyle olunca da doların önlemez yükselişi devam ediyor.

Yeniçağ yazarı ve ekonomist Evren Devrim Zelyut, sosyal medya hesabından korkunç gerçeği açıkladı. Zelyurt "Bir Merkez Bankası tek tek firma arayıp durum iyi değil biraz dolar satın diyorsa o ülkede ekonomi çöküşe doğru gidiyor demektir ve bu gerçeği çıkarı için örten ve makamından, geleceğinden korkup dile getirmeyen de dilsiz şeytandır!" paylaşımını yaptı.

İlgili Haberler