Yılmaz Özdil emekli İngiliz öğretmenle atanamayan öğretmenin aynı tesiste olduğunu açıkladı

Yılmaz Özdil emekli İngiliz öğretmenle atanamayan öğretmenin aynı tesiste olduğunu açıkladı
Gazeteci Yılmaz Özdil'in paylaşımını görenler "Ağla ülkem ağla" demekten kendini alamadı. İşte ayrıntılar...

İşsizlik, hergün artan gıda fiyatları, akaryakıt ve kira bedelleri tepki toplamaya devam ediyor. İktidar kanadı çözüm önerilerinde sessiz.

Dolar, Türk lirası karşısında değer kaybetmeye devam ediyor. Dolar an itibariyle 17,95 Türk Lirası. Vatandaşlardan "topraklarımız, limanlarımız ve stratejik öneme sahip fabrikalarımız nasıl oluyor da yabancı sermayeye satılıyor. Varlıklarımız yabancılar açısından hiç bu kadar ucuz olmamıştı." isyanı gelmeye devam ederken; ülkenin parayla sessizce işgal edildiği de vurgulanıyor.

Hal böyleyken Türkiye tatil açısından da yabancıya ucuz yerliye pahalı oldu. Kur, yabancıya ucuzluk, enflasyon yerliye pahalılık getirdi. Türkiye yabancılar için sudan ucuz hale gelmiş durumda. 

Türkiye’nin turizm başkenti Antalya, gelen turist sayısı geçen seneye göre artış gösterdi. Hükümete yakın medya “Turist sayısı yüzleri güldürdü” haberleri geçerken; geçinmek için ikinci işten çalışan ülke vatandaşları isyan etmeye devam ediyor.

Gazeteci Yılmaz Özdil konuyla ilgili 

“Turist sayısı yüzleri güldürdü” haberlerinde yazılmayanı, an itibariyle şahit olduğum örnekle yazayım… İngiliz emekli öğretmen turist, ataması yapılmayan Türkçe öğretmenimiz aynı tesiste mevsimlik garson." notunu düştü.

Özdil''in paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

İlgili Haberler