Yönetim kesenin ağzını açtı

Yönetim kesenin ağzını açtı
Süper Lig’de 3 puan farkla liderlik koltuğunda oturan Beşiktaş, düşme tehlikesi bulunan Kayseri’yi yenerek maç fazlasıyla puan farkını 6’ya çıkarmayı hedefliyor.

Beşiktaş'ta tüm gözler bu akşam oynanacak Kayserispor maçına çevrildi. Süper Lig'de ezeli rakibi F.Bahçe'nin 3 puan önünde liderlik koltuğunda oturan siyah-beyazlılar, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için puana ihtiyacı olan Kayserispor'u konuk ediyor. Kara Kartal'da tek hedef bu maçtan galibiyetle ayrılarak, şampiyonluk yarışındaki rakibi F.Bahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla da olsa 6'ya çıkartmak. Kayserispor, Beşiktaş karşısına en az bir puan almak için çıkacak. Sonraki rakipler G.Saray ve Osmanlıspor'un Avrupa Kupalarına katılma mücadelesi vermesi de Beşiktaş'ın oynayacağı bu karşılaşmaların oldukça zorlu geçeceğinin açık bir göstergesi. Ancak Beşiktaş camiası, kalan 4 maçta 12 puan toplayarak mutlu sona ulaşmak için kenetlenmiş durumda.

PRİM 3 MİLYON DOLAR

Yönetim başta olmak üzere teknik heyetten, doktoruna, malzemecisinden aşçısına kadar bütün Nevzat Demir Tesisleri futbolcuların stres yaşamaması için seferberlik ilan etmiş durumda. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler hafta boyunca tesislerde üs kurup bütün antrenmanları yakından takip ettiler ve futbolcularla sürekli motivasyon aşıladılar. Hatta haftalık toplantıyı dahi Nevzat Demir Tesisleri'nde yapan yönetim kurulu bu toplantıda şampiyonluk primini de 3 milyon dolar olarak belirleyerek oyunculara artı moral verdi..