Feyyaz Uçar'dan İlker Yağcıoğlu'na: Ne biçim konuşuyorsun sen?

Feyyaz Uçar'dan İlker Yağcıoğlu'na: Ne biçim konuşuyorsun sen?
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa maçından sonra Beinsports'taki programda Feyyaz Uçar'la İlker Yağcıoğlu arasındaki konuşma dikkat çekti

Fenerbahçe''nin Kasımpaşa''yı 2-1 yendiği maçtan sonra Beinsports ekranlarında maçın yorumu için Güntekin Onay''ın sunduğu programda Feyyaz Uçar, İlker Yağcıoğlu ve Tugay Kerimoğlu bir araya geldi.

Programda Yağcıoğlu, bu hafta çok gol atıldığını belirterek, "Böyle bir sezon da vardı geçmişte" diyerek, çok gol atılan kendisinin de oynadığı eski sezonları hatırlattı. Yağcıoğlu, 1987 ile 1990 yılları arasını belirtirken, Feyyaz Uçar''a "Hocam sen var mıydın o zaman?" diye sordu.

Feyyaz Uçar da "Ne biçim konuşuyorsun sen? Ben gol kralıydım" cevabını verdi. Tugay Kerimoğlu da araya girerek, "Ben de vardım" dedi.

Diyalog gülüşmelere neden oldu.

Daha sonra Güntekin Onay, Tanju Çolak''ın telefonla arayarak "87-88''de ben gol kralı oldum" dedi. Bunun üzerine Onay, Uçar''a "Sen 88-89''da olmuştun hocam" diye konuştu. Feyyaz Uçar da "İnsan kendi krallığını hatırlamaz mı? Bundan sonra sana sorayım Güntekin" dedi.